TAVUK GÖĞSÜ VE KAŞARİstanbul gece hayatında yeni moda; eğlence sonrası Arnavutköy'deki Dürümcü İlhan'da buluşmak! Mekanın gözde yiyeceği ise Mançurya dürümü. Bu dürüm; soya sosunda pişirilen tavuk göğsünün kaşarla ince lavaşa sarılmasıyla yapılıyor.
DEMSA'NIN İŞTAHLI VELİAHDIMekanda bugüne kadar en fazla dürüm yiyen kişi ise tanıdık bir sima: DEMSA'nın patronları Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin kızları Merve. Merve; bir oturuşta 17 dürüm yiyerek mekanın panosuna adını yazdırdı.
EN HIZLI YİYEN OĞULCAN
Mekanın bir diğer rekortmen ismi ise Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin. Oğulcan da 10 dakika içinde 11 adet Mançurya dürümü yiyerek 'En hızlı dürüm yiyen müşteri' ünvanına sahip oldu.
DEMSA'NIN İŞTAHLI VELİAHDIMekanda bugüne kadar en fazla dürüm yiyen kişi ise tanıdık bir sima: DEMSA'nın patronları Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin kızları Merve. Merve; bir oturuşta 17 dürüm yiyerek mekanın panosuna adını yazdırdı.
EN HIZLI YİYEN OĞULCAN
Mekanın bir diğer rekortmen ismi ise Seda Sayan-Sinan Engin çiftinin oğulları Oğulcan Engin. Oğulcan da 10 dakika içinde 11 adet Mançurya dürümü yiyerek 'En hızlı dürüm yiyen müşteri' ünvanına sahip oldu.
Yorum Gönder
Bi daha Bekleriz :)